Alle ballen op Bertha - Kaviar trifft Currywurst

Wegens de oplopende coronabesmettingen waren de voorstellingen van 17, 19 en 20 november afgelast De voorstellingen zijn verplaatst naar oktober 2022. Reeds gekochte entreebewijzen blijven geldig en kunnen te zijner tijd omgewisseld worden voor nieuwe kaarten voor een avond naar keuze.

Uitvoeringen:

vrijdag 30 september 2022, aanvang 20:00 De Schutse te Leek
zaterdag 1 oktober 2022, aanvang 20:00 De Schutse te Leek

In het verwaarloosde buurtcafé ‘De Warme Bal’ van Bertha Wolters ruikt het naar oud frituurvet en bier. Niks mis mee zou je denken, maar dan kondigt plotseling haar rijke neef zijn bezoek aan vanaf de Bahama’s. Hij heeft Bertha geld geleend voor het opzetten van een chique restaurant en wil het resultaat nu wel eens komen bekijken. Nu is er nog maar één oplossing. Ze moet binnen 24 uur haar sjofele kroeg omtoveren tot een prachtig restaurant. Wat volgt is een verrassende situatie met zeer bijzondere gasten en waar natuurlijk weer van alles fout gaat. Als dan ook nog een beroemde recensente langskomt is de chaos compleet.

Het stuk wordt geregisseerd door Yvonne Bijstra.

Aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur.

Entree €9,- in de voorverkoop bij De Schutse, aan de zaal € 10,00; beperkt aantal kaarten beschikbaar door kleinere zaalbezetting.

U krijgt tijdens de avond een gratis kop koffie of thee met een plak cake. Had u al kaarten voor de voorstelling van maart 2020? Dan kunt u deze omwisselen voor nieuwe kaarten voor een avond naar keuze.

Uw vervoer naar De Schutse kunnen wij helaas niet voor u regelen.